Niets aan de hand

by reinier

Parkeerinformatie moet naar de fiscus

Ben wist dat het ging gebeuren. En had zelfs problemen bij het parkeren, omdat hij helemaal geen mobiele telefoon had. Maar het is er nu dan toch van gekomen; de vriendelijk mensen van de belastingdienst vragen de privacy gevoelige informatie op van 150.000 mensen die met een smsje parkeren via het bedrijf SMS Parking. En het blijkt eerder voorgekomen te zijn bij het bedrijf Yellow Brick.

http://nos.nl/artikel/688285-parkeerinformatie-moet-naar-fiscus.html

 

Medicijnen in drinkwater geen risico

Maak je ook vooral geen zorgen over al die resten van medicijnen in het water. Dat komt allemaal wel goed, zeggen de onderzoekers. Ook niet op de lange termijn. Juist, gelooft u het zelf?

http://nos.nl/artikel/688308-medicijnen-in-drinkwater-geen-risico.html

 

Mijn gedachten na het lezen van deze artikelen van onze staatsch media

Heel langzaam, stukje bij beetje, worden we allemaal opgesloten in een door de overheid volledig gecontroleerd leven onder het mom van “veiligheid” en “zekerheid”. Zonder dat daar echt iets van waar is.

Maar Putin en zijn maffia regering kan gerust zijn eigen gang gaan en Oekraïne vanuit Rusland bombarderen, infiltreren met Russische soldaten/ huurlingen (groene mannetjes) en hele provincies van het land bezetten en omtoveren tot Russisch grondgebied. Europa staat er bij en kijkt er naar alsof het de normaalste zaak van de wereld is om dat met een soevereine staat te doen. En nee, die sancties tot nu toe halen helemaal niets uit.

Rusland moet gestraft worden. Verbied alle financiële instellingen om Russische staatsobligaties te bezitten. Dan is het heel snel over. Stamp de grens van Oekraïne aan Rusland dicht. En wat al eerder had moeten gebeuren; een lagere olie- en gasprijs, om het enige echte  pressiemiddel van Rusland te neutraliseren. Dit kan heel goed door het starten van de winning van schaliegas en olie. Het grootste veld van Europa ligt in Oost Oekraïne. Nu weet je ook precies de reden waarom Putin dat deel van het land wil hebben… om dat gas in de grond te houden. Rusland is ook een grote sponsor van de anti-fracking/ anti-schaliegas beweging. Hier een andere kijk op het fenomeen. Wist je dat Rusland bijna al het gas van Europa levert? Het kan een koude winter worden als het uit de hand loopt. En veel landen hadden er goed aan gedaan weken geleden begonnen te zijn met het hamsteren en rantsoeneren van aardgas.

Ik ben vandaag wat depri door alle shit in de wereld, vandaar deze kleine tirade.

PS.

Hier nog een laatste linkje over die dwergachtige maffioso huichelaar Putin.